hamster speelbal

Hamster speelbal van 100% natuurlijk materiaal

Hamster speelbal van 100% natuurlijk materiaal

Een hamster speelbal is een onmisbaar hamster speelgoed. Met een hamster speelbal zal jouw hamster zich nooit vervelen. Maar ook is een speelbal goed voor het gebit. Kies voor een hamster speelbal van 100% natuurlijk materiaal, dat is helemaal leuk en veilig voor jouw hamster!

Hamster speelbal van mooi zeegras

Zeegras is een heel mooi natuurlijk materiaal. Want zeegras wordt veel gebruikt voor het maken van manden. Maar ook is het een van nature heel stevig materiaal. Perfect materiaal dus voor een hamster speelbal. Want hamsters gebruiken de speelbal niet alleen om zich mee te vermaken. Maar ook is het goed voor de gezondheid van het gebit van jouw hamster. Kortom, deze natuurlijke speelbal van mooi zeegras kan hij gerust zijn tanden zetten!

hamster speelbal
hamster speelbal

Hamster speelbal van hout met belletje

Deze leuke hamster speelbal van hout is ideaal voor de hamster die veel van spelen houdt. Deze speelbal is namelijk extra leuk voor jouw hamster. Want in deze speelbal zit een belletje dat gaat rinkelen zodra jouw hamster hiermee speelt. Voor nog meer speelplezier dus! Daarnaast is deze houten speelbal zeer geschikt om lekker in te kunnen knagen voor gezonde tandjes van jouw hamster.

Kies ook voor een hamster tunnel van 100% natuurljik materiaal

Hamster speelbal van wilgentakjes

Deze leuke hamster speelbal is gemaakt van geweven wilgentakjes en wilgenblad. Mooi natuurlijk hamster speelgoed van het duurzame merk Nature First. Deze speelbal is helemaal gemaakt zonder plastic en andere onnatuurlijke materialen. Zoals lijm en metaal. Zo is deze hamster speelbal dus 100% veilig voor jouw hamster!

Nature First gebruikt alleen maar natuurlijke materialen voor hun hamster speelgoed. Met natuurlijk weet je zeker dat jouw hamster geen gifstoffen binnenkrijgt. Maar ook staat natuurlijk hamster speelgoed heel mooi, voor jouw hamster en voor jou!

Met de Nationale Dierenbon kun je een hamster speelbal cadeau doen.

hamster speelbal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven