Grappige katten filmpjes

Grappige katten filmpjes voor jou verzameld van het internet, youtube en sociale media. Heel veel plezier met het bekijken ervan!

Kat vliegt mee met zweefvliegtuig als verstekeling. Dit filmpje is afkomstig uit Frans-Guyana waar deze kat per ongeluk mee is gevlogen. Gelukkig een happy-end want de kat is heelhuids aan de grond gekomen. Gelukkig maar!

Kat vliegt mee met zweefvliegtuig Meer lezen »

Katten versus sokken lijkt vreemd maar als je naar dit filmpje kijkt dan wordt het al snel heel erg duidelijk. Deze sokken kunnen altijd onverwacht uit de hoek komen vandaar het gedrag van deze katten. Wie zal het winnen de katten of toch de held op sokken?

Katten versus sokken Meer lezen »

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text][/fusion_text][fusion_text]Deze katten in kartonnen doolhof zijn van een Japanse baasje van deze negen (!) katten heeft een waar paradijs gecreëerd voor zijn negen katten. Het grappige kattenfilmpje is inmiddels al bijna een

Katten in kartonnen doolhof Meer lezen »

Dit is een grappig katten filmpje waarbij de kat vrienden maakt met een eekhoorn. De eekhoorn en kat zijn zo te zien de best vrienden want ze kunnen het heel erg goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat ze rollen bollend met elkaar aan het spelen zijn.

Eekhoorn en kat de beste vrienden! Meer lezen »

Ze zeggen altijd dat apen als nadoen maar katten kunnen er ook wat van hoor! Kijk maar naar deze copycat die het gedrag van zijn twee honden vriendjes kopieert. Wat die twee honden kunnen kan ik ook zou deze kat gedacht hebben! Bron: Catmantoo.

Copycat Meer lezen »

Ja het bestaat echt! Een kat die kan skateboarden! Deze kat gaat op zijn skateboard door winkelstraten, door mensenmassa’s en ja springt zelfs over honden heen! Deze kat is nergens bang voor en springt net zo makkelijk op zijn skateboard als eraf. Ach kijk zelf maar! Bron: Catmantoo.

Kat die kan skateboarden! Meer lezen »

Winkelwagen
Scroll naar boven