biologisch kattenvoer zonder granen

Biologisch kattenvoer zonder granen: is het beter voor jouw kat?

Biologisch kattenvoer zonder granen: is het beter voor jouw kat?

Biologisch kattenvoer bevat pure voeding om jouw kat blij en gezond te kunnen houden. Daarnaast is biologische kattenvoeding gemaakt met respect voor dier en milieu. En kies jij voor kattenvoeding met of zonder granen? In dit blogartikel ontdek je de voordelen van biologisch kattenvoer zonder granen.

Meer vitaminen en mineralen voor jouw kat

Door jouw kat vlees te geven, zorg je voor de juiste voedingsstoffen voor jouw kat. Tenslotte zijn katten echte vleeseters. De eiwitten uit vlees hebben katten nodig om gezond en sterk te kunnen blijven. In biologische kattenvoeding zitten meer vitaminen en mineralen voor jouw kat omdat het alleen pure en onbewerkte ingredienten bevat.

Yarrah Organic Petfood

Biologisch kattenvoer zonder granen

In kattenvoeding zien we naast vlees of vis, vaak ook granen als ingredient. Granen, zoals tarwe of rogge zijn koolhydraten en dat hebben katten eigenlijk niet nodig. Hoewel ze het af en toe wel kunnen eten, is het eigenlijk niet zo goed voor ze omdat ze hierdoor problemen kunnen krijgen met de spijsvertering. Met de Nationale Dierenbon kies je ook uit biologische kattenvoeding. 

Biologisch kattenvoer bevat geen gifstoffen

biologisch kattenvoer

Door jouw kat biologisch kattenvoer te geven, voorkom je dat jouw kat gifstoffen binnenkrijgt. Regulier kattenvoer bevat namelijk vaak pesticiden, antibiotica en hormonen. Deze stoffen zijn belastend voor het imuunsysteem van jouw kat. Kortom, je hebt liever niet dat jouw kat deze gifstoffen binnenkrijgt. 

Diervriendelijk en milieuvriendelijk

Biologisch kattenvoer zonder granen bevat niet alleen de juiste voedingsstoffen voor jouw kat. Wist je dat je met biologische kattenvoeding ook bijdraagt aan dierenwelzijn? En aan duurzaamheid? Reguliere kattenvoeding is veelal gemaakt van afvalvlees. Biologisch kattenvoer daarentegen is afkomstig van biologische boerderijen waar het vee een dierwaardig bestaan heeft gehad. Bovendien is er veel respect voor het milieu. Als dierenvriend gun je alle dieren toch het beste?

biologisch kattenvoer

Biologisch kattenvoer online bestellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven